De Jager Graphics
Hovenierstraat 116
2671 DB Naaldwijk
T: 0174-621422
F: 0174-630506
E: info@dejager-graphics.nl

Printerinktdeal

logo_PID

 

Printerinktdeal.nl is een online webshop gespecialiseerd in inktcartridges en bulkinkten voor de Sign-en Wide Format printer.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment voor uiteenlopende toepassing voor de meest voorkomende printers.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid assortiment groot formaat printer consumables. Zowel compatible als remanufactured inktcartridges, bulk-inkten, water-basis pigment inkt, eco-solvent inkt, sublimatie inkt en UV inkt voor diverse applicaties zoals signage, billboards, textiel, beurzen etc.

Printerinktdeal.nl is geautoriseerd dealer van Print Rite Europe.

Print-Rite is een vooraanstaand leider in de ontwikkeling en fabricage van aftermarket print consumables, met meer dan 30 jaar ervaring. Print-Rite heeft een reputatie opgebouwd als een kosteneffectieve en hoogkwalitatieve producent van print consumables. Door substantiële, lange termijn investeringen in research and development zijn voor onze innovatieve producten inmiddels 2.000 patenten wereldwijd afgegeven. Op een productie oppervlakte van 20.000 m2   worden jaarlijks meer dan 5000 ton inkt geproduceerd en geleverd aan 120 landen in de wereld.

Wij zouden graag uw business partners zijn voor het leveren van oplossingen voor uw groot formaat behoeften.

Onze productiefaciliteiten zijn geaccrediteerd met diverse relevante certificaten zoals ISO 9001, ISO14001, REACH, RoHS, IECQQC080000.

De unieke innovatieve producten van Print-Rite zijn zeer competitief, welke de OEM patenten niet schenden. Print-Rite is en zal een verantwoordelijk deelnemer blijven op de aftermarket .

Op het gebied van integriteit ten aanzien van juridisch- en milieubeleid zal Print-Rite vooruitstrevend optreden. Printerinktdeal.nl kan voor u de schakel zijn tussen lagere printkosten en hoge kwaliteit voor uw printjob.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.